skip to Main Content
Rick & Veerle

Kunst te Huur

Verliefd op een kunstwerk maar is kopen (op dit moment) een iets te grote uitgave? Of wil je juist een jaarlijkse wisseling van kunst in je huis en daarom niet kopen? Huur het dan! Zodra je besluit het werk aan te schaffen, wordt het reeds betaalde bedrag aan huur volledig afgetrokken van de aankoopprijs. Oftewel een gunstigere regeling dan gebruikelijk is in de kunstverhuur. Hieronder in het kort de voorwaarden.

Een kunstwerk kan gehuurd worden voor minimaal zes maanden en maximaal twee jaar. De huurprijs per maand is 12,50 euro, de borg is 150 euro.
Zoals eerder gezegd wordt het bedrag aan huur voor dit werk van de koopsom afgetrokken wanneer het werk alsnog wordt gekocht.

Voorbeeld: je huurt een werk à 12,50 euro per maand voor een periode van 10 maanden. Dan heb je een tegoed opgebouwd van 125 euro. Mocht je zo verliefd zijn geworden op het werk dat je dit alsnog wilt aanschaffen, wordt deze 125 euro van de koopsom afgetrokken. Heel simpel, zonder ingewikkelde rekensommen met percentages die je spaart.

Tegoed wordt per werk opgebouwd, en de aftrek van het tegoed op de koopprijs is dus enkel voor dit werk in te zetten. Het kan niet als korting gebruikt worden voor aanschaf van andere werken.

JOIN OUR NEWSLETTER
Back To Top